Echipa

Cand produci folie la nivel industrial, este important sa pui accent pe echipa

O echipa performanta este motorul pentru rezultate de calitate, indiferent ca vorbim despre productia de folie sau despre orice alt domeniu de activitate

În spatele fiecărei companii de succes (si cu atat mai mult in spatele unei fabrici ce produce folie de solar, folie pentru constructii, pungi si saci menajeri) stă o echipă dedicată și bine pregătită.

Echipa nu este doar un concept, ea este fundația pe care ne construim succesul

Lucrator in fabrica de productie de folie multistrat Pitesti, folie pentru constructii, folie alimentara si de solar Maracineni

Cu o echipă de management cu peste 20 de ani de experiență în producția de folie (producem de ani de zile o gama larga de produse, de la folia multistrat la folia termocontractabila, la tubulatura din folie pentru sisteme de caldura) suntem conduși de o viziune clară și de o pasiune comună pentru excelență.

Echipa: o combinare de experiență, viziune si multă muncă

Cu peste două decenii de experiență în domeniul productiei de folie, fiecare membru al echipei de management cunoaste tot ce inseamna folia si ce implică productia de folie in cel mai mic detaliu si aduce cu sine un set unic de abilități și cunoștințe. De la identificarea oportunităților de creștere la gestionarea riscurilor și luarea deciziilor strategice si pană la execuția in sine, echipa este motorul producției de folie si al expansiunii companiei noastre de la început si pană astăzi.

Suntem ferm convinși că educația continuă este cheia pentru menținerea unui avantaj competitiv într-o lume în continuă schimbare. De aceea, investim în dezvoltarea continuă a angajaților noștri prin programe de formare și instruire adaptate nevoilor specifice ale fiecărui departament și ale fiecărui angajat. De la cursuri de specializare la programe de mentorat și coaching, ne angajăm să oferim resursele și suportul necesar pentru ca echipa să-și atingă întregul potențial, pentru ca numai asa putem sa ne atingem obiectivele setate la nivel de companie.

Cauti folie de solar, folie alimentara, folie multistrat, pungi sau saci menajeri de calitate?

Din pozitia de producator cu peste 20 de ani de experienta pe piata de profil, suntem in masura sa raspundem solicitarilor complexe in mod pozitiv. Hai sa discutam despre produsele de care ai nevoie! Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne foosind numerele de telefon sau adresa de mail de mai jos.

Leave this field blank